Veel gestelde vragen

  • Kan ik een offerte op maat aanvragen?

 Je kunt al zelf een offerte maken via onze shop.  Indien je met opmeting en montage wenst, vul je het contactformulier in, geef je je afmetingen van je ramen en de keuze van raamdecoratie door.  Hierna ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.  

  • Kan ik een montage aanvragen?

Indien je een montage wenst, kan je een aanvraag indienen onmiddellijk na je bestelling, of je kunt dit eerst aanvragen en nadien bestellen.  Er zal een afspraak in overleg gepland worden voor de montage.  

  • Kan ik hulp vragen voor het opmeten?

Je kan foto’s van je ramen doormailen, en doorgeven welke raamdecoratie je wenst.  Nadien zal een adviseur van onze team je contacteren om je vragen te beantwoorden en je te helpen met gericht advies.

  • Hoe kan ik mijn raamdecoratie schoonmaken?

Alle raamdecoratie van Optimablinds, kan je afstoffen met een plumeau, of met de zachte borstelkop van een stofzuiger.  Met een vochtige doekje zonder chemicaliĆ«n kan je ook de jaloezieĆ«n netjes afvegen.

  • Kan ik een nabestelling doen?

We raden je ten zeerste aan om steeds in Ć©Ć©n keer een bestelling te plaatsen voor dezelfde ruimte.  Want er kan altijd een lichte kleur afwijking voorkomen bij een volgende zending omdat het van een andere kleurbad kan verzonden worden. 

  • Kan ik raamdecoratie ook elektrisch bestellen?

Al de raamdecoratie van Optimablinds kan je ook elektrisch bestellen.  Hiervoor adviseren we je om het contactformulier in te vullen met de afmetingen en je keuze van raamdecoratie.  Nadien zal een adviseur van onze team je contacteren om je offerte te overlopen, en je de nodige informatie te verwerven.

WINKELWAGEN
Sidebar
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.