fbpx

Welkom op onze site

Wie Zijn Wij?

Optimablinds is de gespecialiseerde webshop voor binnenzonwering op maat. Deze webshop behoort tot ons familiebedrijf Bintex BV, dat in 2000 opgericht werd. Vier jaar later openden we een bescheiden winkel, waar we alleen gordijnen en tapijten verkochten. Door de jaren heen zijn we echter uitgegroeid tot een aanzienlijke zaak met een breed assortiment. Ons vakmanschap en onze passie voor interieur zit ons in het bloed en dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten. Ook in onze service blinken we uit, omdat we als familiebedrijf veel waarde hechten aan persoonlijk contact met onze klanten. We doen er alles aan om hun wensen te vervullen.

Missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste binnen zonwering op maat, die perfect past bij hun wensen en behoeften. Wij geloven dat raamdecoratie als essentieel onderdeel van elke woning het interieur compleet maakt. Daarom bieden wij via een uitstekende service hoogwaardige producten aan en zodat onze klanten kunnen genieten van hun prachtige en functionele binnen zonwering. We willen onze klanten niet alleen tevredenstellen, maar ook adviseren en inspireren, en zo bijdragen aan een comfortabel en stijlvol thuisgevoel.

Visie

Onze visie is om de nummer Ć©Ć©n keuze te worden voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige binnen zonwering op maat. Wij willen onze klanten inspireren met onze kwalitatieve producten en persoonlijke service en hen op deze manier helpen hun interieur naar een hoger niveau te tillen. We geloven dat maatwerk de sleutel is tot een perfecte inrichting en en dat onze klanten de ultieme ervaring verdienen bij het kiezen en installeren van hun binnenzonwering, door hen te helpen hun visie om te zetten in werkelijkheid. Onze visie is onze klanten te laten stralen, en comfortabel Ć©n stijlvol te laten wonen.
WINKELWAGEN
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.