fbpx

Neem je afmetingen bij de hand

Van productie tot verzending, onze uitgebreide selectie binnenzonwering voldoen zeker aan al je wensen.

HOUTEN JALOEZIEËN
WAVE-IN LAMELLEN
LAMELLEN
VOUWGORDIJNEN
ROLGORDIJNEN
DUO-ROLGORDIJNEN
SILHOUETTE
JALOEZIEËN

Deko-idee

Houten jaloezieën

Kies je ladderband
meer info

Bediening

Zowel openen, sluiten als kantelen met één ketting
meer info

Vergelijkbare producten

HULP NODIG?

Wil je montageservice?

Als je de gordijnen die je hebt besteld wilt laten monteren, kun je een afspraak maken met ons deskundige team.

 42,75
 42,75
 42,75
 42,75
 42,75
 42,75
 42,75
 44,75
 44,75
 44,75
 44,75
 44,75

HETE VERKOOP TOT 70%

0 days 00 hr 00 min 00 sc
We houden van wat we doen

Hoe maak ik een bestelling?

Elke bestelling is speciaal voor ons. Omdat het arbeid en herinneringen bevat.

1. Kies product

Voer de pagina in van het product dat u nodig hebt.

2. Personaliseer

Selecteer productfuncties op basis van uw behoeften.

3. Betaling

Voltooi je betaling door je adresgegevens in te voeren.

4. Productie

Je bestelling wordt verzonden nadat deze is geproduceerd in ons atelier.

Voor meer inspiratie volg ons op social media

Gordijn winkel Antwerpen

VIND DE PERFECTE GORDIJN VOOR UW ANTWERPEN WONINGDÉCOR

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom gordijnen al eeuwenlang populair zijn. Gordijnen filteren fel licht, zorgen voor privacy, houden de warmte binnen (of buiten), en ze passen overal bij! Met zoveel mooie stoffen en stijlen beschikbaar bij Optimablinds, zullen uw op maat gemaakte gordijnen perfect passen bij de inrichting van uw woning. Van geplooide gordijnen met gordijnlijsten voor formele of luxueuze kamers tot zachte voor informele woonruimtes.

HOOGWAARDIGE GORDIJN EN JALOEZIEËN OM U TE BESCHERMEN TEGEN DE ZON

De zomers baden in de zon. Lange dagen met late zonsondergangen. Het is het beste. Behalve wanneer u binnenshuis koel wilt blijven of uw vloeren en meubels wilt beschermen tegen verkleuring. Dat is waar hoogwaardige gordijnen en zonwering van onze Gordijnwinkel in Antwerpen van pas komen. Als u zelf wilt bepalen hoeveel van de heerlijke Australische zon uw huis binnendringt, zijn de volgende gordijnen en zonwering verkrijgbaar bij uw plaatselijke winkel:

KWALITEITSGORDIJNEN VOOR DE WOONKAMER

Bedenk eens hoeveel tijd u in de woonkamer van uw huis doorbrengt. In de meeste huizen is de woonkamer het hart van het huis; de plek waar iedereen naartoe wordt getrokken om verbinding te maken of tot rust te komen. Het moet dus comfortabel zijn en er is kwalitatief hoogwaardig stoffering nodig dat bestand is tegen gebruik.

De juiste raambekleding voor uw woonkamer moet mogelijk fel zonlicht filteren, meer licht naar binnen reflecteren, privacy bieden of de kamer verduisteren, zodat u een bioscoopervaring kunt creëren. Misschien moeten ze zelfs al het bovenstaande doen! Dat is geen probleem met het assortiment kwaliteitsgordijnen van Optimablinds

NEEM CONTACT OP MET OPTIMABLINDS VOOR EEN GRATIS OPMETING & OFFERTE

Weet je niet zeker welke stijl raambekleding u nodig heeft voor uw ramen en deuren? Geen probleem! U hoeft niet eens een meetlint op te halen als u contact opneemt met uw Optimablinds Gordijnwinkel Antwerpen voor een gratis adviesgesprek. Kijk eenvoudig op onze website voor gordijneninspiratie en boek online een gratis offerte.

Je kunt één van onze vriendelijke experts alles vragen over de stijlen die u leuk vindt wanneer zij uw huis of bedrijf bezoeken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM OM ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT GORDIJNEN TE BEKIJKEN


Er gaat niets boven lokale kennis. Optimablinds Gordijnen winkel Antwerpen  is eigendom van teams met jarenlange ervaring in de sector bij het plaatsen van gordijnen, zonwering, tapijten en harde vloeren in alle huizen. Dit betekent dat ze begrijpen wat werkt in de lokale markt en dat ze op de hoogte zijn van de laatste interieurtrends.

Bezoek onze showroom en praat met vriendelijke experts over uw visie op gordijnen bij u thuis. Of het nu gaat om één raam voor een klein appartement of een huis vol gordijnen met motorisering, u krijgt scherpe prijzen, kwaliteitsvol vakmanschap en een eindresultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

VIND GORDIJNEN DIE PASSEN BIJ JOU  WONINGINTERIEUR

Het vinden van de juiste gordijnen die bij jouw woning passen, is afhankelijk van twee belangrijke elementen: functie en stijl.

Wanneer kies jij voor onze gordijnwinkel Antwerpen van Optimablinds?

WINKELWAGEN
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.