Neem je afmetingen bij de hand

Van productie tot verzending, onze uitgebreide selectie binnenzonwering voldoen zeker aan al je wensen.

HOUTEN JALOEZIEƋN
WAVE-IN LAMELLEN
LAMELLEN
VOUWGORDIJNEN
ROLGORDIJNEN
DUO-ROLGORDIJNEN
SILHOUETTE
JALOEZIEƋN

Deko-idee

Houten jaloezieƫn

Kies je ladderband
meer info

Bediening

Zowel openen, sluiten als kantelen met Ć©Ć©n ketting
meer info

Vergelijkbare producten

HULP NODIG?

Wil je montageservice?

Als je de gordijnen die je hebt besteld wilt laten monteren, kun je een afspraak maken met ons deskundige team.

HETE VERKOOP TOT 70%

0 days 00 hr 00 min 00 sc
We houden van wat we doen

Hoe maak ik een bestelling?

Elke bestelling is speciaal voor ons. Omdat het arbeid en herinneringen bevat.

1. Kies product

Voer de pagina in van het product dat u nodig hebt.

2. Personaliseer

Selecteer productfuncties op basis van uw behoeften.

3. Betaling

Voltooi je betaling door je adresgegevens in te voeren.

4. Productie

Je bestelling wordt verzonden nadat deze is geproduceerd in ons atelier.

Voor meer inspiratie volg ons op social media

Vouwgordijnen Antwerpen

Vouwgordijnen Antwerpen van Optimablinds zijn een vorm van raambekleding die bestaan uit een stuk stof dat is opgevouwen in horizontale panelen en opgetrokken kunnen worden met een ketting. Vouwgordijnen kunnen worden gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals stof, vinyl. Deze kunnen transparant, licht-doorlatend, verduisterend, of uit screen bestaan.

Het grote voordeel van vouwgordijnen is dat ze een elegante en chique uitstraling hebben, terwijl ze ook functioneel zijn. Ze bieden privacy en kunnen de hoeveelheid lichtinval in een kamer regelen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te passen aan de afmetingen van het raam en passen ze goed bij verschillende soorten interieurstijlen, en kunnen zeker gecombineerd worden met andere raamdecoratie.

Vouwgordijn /Ā  vergelijken en kopenĀ 

De Vouwgordijnen Antwerpen van Optimablinds lijken qua textiel op een gordijn, maar zijn net zo praktisch in gebruik als een rolgordijn. Met onze talrijke designs en kleuren voor vouwgordijnen of vouwgordijnen kunt u van elk raam een decoratief object maken. Geef uw appartement gezelligheid en een vleugje landhuis. Ook in combinatie met een gordijn is het vouwgordijn ideaal voor de moderne Shabby Chic woonstijl.

Ook in een van onze vestigingen adviseren wij u graag. Gebruik eenvoudig onze filiaalzoeker om een

Wat is een vouwgordijn?

Een vouwgordijn is een raambekleding gemaakt van transparant tot verduisterend materiaal. Wanneer je de vouwgordijn opent, plooit of vouwt de stof zich samen, waardoor er bovenaan een kleine hoeveelheid stof ontstaat.

Met of zonder dwarsliggers ā€“ de verschillende vouwgordijnmodellen:

Vouwgordijnen met dwarsbalken geven de raambekleding meer structuur en een strakke vouw.

De vouwgordijnen zonder dwarsbalken plooien de stof op in plaats van deze te vouwen. Het draait allemaal om uw eigen smaak en wat u van uw vouwgordijn verwacht.

Vouwgordijnen in uw individueel gewenste maat

Onze op maat gemaakte vouwgordijnen worden allemaal individueel op maat gemaakt, zodat ze perfect bij uw raam passen. Voer eenvoudig uw raamafmetingen in het configuratieproces van de onlineshop of in een van onze filialen in en geniet vervolgens van een perfect passende raambekleding. Als u niet zeker weet hoe u uw raam correct moet opmeten, kunt u een afspraak maken met de buitendienst. De specialist regelt alles en jij zorgt ervoor dat alles goed past. Om ervoor te zorgen dat de vouwgordijnen echt bij jouw interieur passen, bieden wij je een ruim assortiment kleuren en stoffen aan. Opgemerkt moet worden dat op transparante stoffen ophaalkoorden, oogjes en dwarsbalken zichtbaar zullen zijn.

Zo nu en dan kunnen er kleine paarse puntjes op de vouwgordijnen zitten. Ze zijn er zodat de stof op de juiste afmetingen kan worden gemaakt. Ze verdwijnen echter binnen korte tijd.

Vouwgordijnen met bediening met kettingen

Onze vouwgordijnsystemen overtuigen door hun betrouwbare functies en eenvoudige bediening. De continue bediening van het vouwgordijn vindt plaats via de ketting. De kettinglengte, ook wel gebruikslengte genoemd, kunt u tijdens het bestelproces vrij kiezen.

Als u meerdere jaloezieĆ«n bij u thuis bestelt om naast elkaar te hangen, staat er in de volgorde vermeld dat de vouwgordijnen ā€œnaast elkaar moeten hangenā€. De rolgordijnen zijn gemaakt van dezelfde partij stof en bij modellen met dwarsbalken worden de stangen op dezelfde afstand van elkaar bevestigd. Alleen zo kom je tot een harmonieus ontwerp.

Er wordt voldaan aan de nieuwe EU-norm EN 13120 voor de veiligheid van kinderen als het onderste uiteinde van het bedieningssnoer zich minimaal 150 cm van de vloer bevindt.

Van transparante tot verduisterende vouwgordijnen ā€“ Vouwgordijnen Antwerpen van Optimablinds heeft het

Je vouwgordijn moet er niet alleen goed uitzien, maar ook een bepaald doel dienen. Door de verschillende stofkwaliteiten kunt u uw vouwgordijn in verschillende kamers gebruiken. Van transparant tot verduisterend, je hebt de vrije hand over het rolgordijn.

Bij ons configureert u uw vouwgordijn eenvoudig online en profiteert u binnenkort van de voordelen.

Wanneer kies jij voor onze Vouwgordijnen Antwerpen van Optimablinds?

WINKELWAGEN
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.